2012. november 12., hétfő

AVON LUXE

Sziasztok. Ebben a postban megismerhetitek egy kicsit jobban az AVON által kiadott  vadonat új termékcsalédot, a LUXE-ot. Mint ahogyan a termékek neveiben is látni ezek abszolút  luxus termékek.


SILKEN ALAPOZÓ
  Magas fedésű alapozó akár a hétköznapokra is. Húszas SPF-et tartalmaz, ezért a nyári forróságban tökéletes. Nagyon könnyű adagolni a pumpájának köszönhetően. Az enyém árnyalata beige linen. Az én arcbőrömhöz picit sötét, de nem szerettem volna kidobni, vagy nem használni, ezért egy világosabb árnyalatú alapozóval összekevertem, és már kész is.
COCOA COUTURE PALETTA
 Öt színben pompázó szuperül pigmentált paletta. Kell ennék több? Ennek a színkombónak cocoa couture a neve, ami a natúr, elegáns színeket takarja. Van hozzá egy jó minőségű applikátor, és egy tükör is, ezáltal bármikor ki tudom javítani a sminkem akár út közben is.

COUTURE CREME SZÁJFÉNY
Extravagant coral színben. Pici arany csillámok találhatók benne, ami nekem nagyon tetszik. Teljesen hétköznapi szín, iskolába is lehet hordani. Lágy, édeskés illata van, ami szerintem nagyon jó, mert nem üt szembe egy nagyon édes agyoncukrozott illat :) Nekem úgy tűnk hogy kicsit hidratálja is az ajkakat, és eléggé tartós. Én ittam, és ettem is vele, és csak egy icipicit kopott meg.

SEDUCTION SZEMPILLASPIRÁL
Barna színű, így tudom suliba is viselni. Nekem nagyon tetszik a keféje szépen megdúsítja a pillákat. 

Remélem tetszett ez a post nektek. Szeretném még megkérdezni hogy legyenek még AVON csomagokról beszámoló postok?



-ne feledjétek, ezek a termékek nem tették ki az egész csomagot ;)
lehet van egy másik fele is? :)

5 megjegyzés:

  1. Tök jó :DD Ja és légyszí kapcsold ki a szóellenőrzést a megjegyzés írásnál! Tőled nem kér, ezért te nem látod, de másokat lehet hogy igen! Ha véletlen nem tudnád hogy kell itt egy link, amin Lakkfan Verus írt róla hogyan kell!http://lakkfan.blogspot.hu/2012/06/szoellenorzes-kikapcsolasa.html Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Biztos van! :))) Kíváncsian várjuk, nagyon elnyerték a tetszésem az eddig bemutatott termékek. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez az első cikked amit átfutottam, nem rossz próbálkozás ez a blog, de azért írsz pontatlanságokat. Egyébként így tovább...

    VálaszTörlés