2012. november 13., kedd

ÚJ TERMÉKEK

Most néhány új terméket láthattok amit nemrég vettem.

NIVEA hajegyenesítő krém

 Ahhoz képest hogy milyen pici, nagyon drága. 150ml, és 1000Ft. Én sokallom érte. Nagyon jó a hatása egy pár óráig. Én azért vette meg, mert nem szerettem volna hogy a hajvasalóval roncsolódjon a hajam, inkább ezzel kenegetem be. Nos, nekem a vasalás 5 napig simán kitart, de ezzel a krémmel bekentem a hajam hajmosás után, és másnap reggelre már behullámosodott. Ami viszont jó benne hogy 200 fokos hajvasalóval is lehet használni, és nem engedi roncsolódni a hajat. Nekem így viszont nagyon bejött. Tényleg nem szárítja ki a hajam. Azelőtt vasalás után kicsit tompább lett a fénye a hajamnak, de most szép fényes és élettel tele van még vasalás után is hála ennek a krémnek.

Miss Sporty repedezős körömlakk 1-es kék árnyalatban.

 Nincs olyan élénk kék színe mint az üvegben. Viszont lehet sima lakként is használni ha nem tesztek alaplakkot. Így nem fog repedezni, csak egy szép kék lakkot kapunk eredményül. 450Ft volt. Nekem nagyon tetszik.

Miss Sporty zöld lakk

Kérdezitek ti, mért vettem meg egy zöld lakkot amikor gyűlölöm a zöldet. Azért, mert kell egy videóhoz. Nagyon szép telt színe van, meg vagyok vele elégedve, bár magában nem lesz soha a körmömön. Majd valami más színnel kombinálom.

Remélem tetszett :)

6 megjegyzés:

  1. :)Tök jó :DD Ja és légyszí kapcsold ki a szóellenőrzést a megjegyzés írásnál! Tőled nem kér, ezért te nem látod, de másokat lehet hogy igen! Ha véletlen nem tudnád hogy kell itt egy link, amin Lakkfan Verus írt róla hogyan kell!http://lakkfan.blogspot.hu/2012/06/szoellenorzes-kikapcsolasa.html Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Hú mázlista nekem a vasalás tart pár óráig!

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem a repedezős lakkot! :)

    VálaszTörlés
  4. szia gabi ! képzeld nekem is ilyen zöld körömlakkom van és nagyon joh a színe én már probáltam

    VálaszTörlés
  5. Szia Gabi! :)
    Az érdekelne, hogy hogyan használod a repedezős körömlakkot, ugyanis ha én felkenem, akkor nem akar megrepedni. Már mindenhogy megpróbáltam vékonyan felkenve, vastagon felkenve, függőlegesen, sőt még vízszintesen is próbáltam felkenni, de sehogy sem akart megrepedni. Válaszodat előre is köszönöm. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miután felvitted az alapszínt ne várd meg amíg teljesen megszárad, és előtte mindenképp rázd fel (mármimt a repedezőst) ja és egyszerre csak egy körmödet fesd ki, és egy felkenés után rögtön zárd be!!! Ez nagyon fontos mert különben kiszárad! A mennyiségről amit felviszel csak annyit, hogy ne túl sokat és csak EGYSZER húzd át az ecsettel! Remélem tudtam segíteni!

      Törlés