2014. március 29., szombat

LÁTVÁNYOS HAJHOSSZABBODÁS EGY HÓNAP ALATT PÓTHAJ NÉLKÜL.
Ez a csodaszer a RICINUSOLAJ
A ricinusolaj egy természetes anyagokból összeállított olaj, amely rendszeres használattal hosszú hajat eredményez.Ezt az olajat bármelyik gyógyszertárban meg lehet vásárolni, és csak 150Ft. Az én hajamra egy hónapig szokott elég lenni, bár ti is tudjátok milyen nagyon sok hajam van.
HASZNÁLATA: Én minden pénteken szoktam használni, sűrűbben nem érdemes, és nem is szabad. Péntek este amikor elmegyek fürdeni akkor a tenyeremre öntök ki annyit hogy éppen ne folyjon le.( Ezt az én hajmennyiségemre). Megdörzsölöm e tenyeremben, és a hajtöveimbe belemasszírozom. Ez után a hajvégekre is teszek jó sokat, és ha ezzel megvagyunk, akkor az egész hajunk hosszára kell felvinni. Leterítek egy törülközőt a párnámra, és így alszok. Nagyon fontos hogy így aludjatok, mert a hajatok csak így tudja beszívni az olajat. A hatásától ne ijedjetek meg, mert nagyon zsíros lesz tőle a hajatok, de csak addig ameddig rajta van.Reggel ha felkelek elmegyek fürdeni, és kétszer jó sok samponnal megmosom a hajamat.  Ezután megszárítom.
HATÁSA: A ricinusolaj bejut a hajhagymákba, és meggyorsítja  a hajnövekedést.
A töredezett hajvégeket nagyon szépen meggyógyítja. Pedig nekem annyira töredezett hajam vége, hogy már megijedtem tőle.
A fakó haj attól fakó, hogy ellemezesedik a hajatok, és ahelyett hogy visszaverné a fényt, mint az egészséges haj, elnyeli. A ricinus olaj viszont ezt is helyre tudja hozza. 


6 megjegyzés:

  1. Szia Gabi neked a gyógyszertáros mondta hogy ez erõs hashajtó mert én is vetem és az van ráírva a tubusra hogy "erõs hashajó egyszerre bevenni" ez igaz mert én csak most vettem elõszõr és lesz tõle valami bajunk mert én nem tudom??!!

    VálaszTörlés
  2. Szia Gabi neked a gyógyszertáros mondta hogy ez erõs hashajtó mert én is vetem és az van ráírva a tubusra hogy "erõs hashajó egyszerre bevenni" ez igaz mert én csak most vettem elõszõr és lesz tõle valami bajunk mert én nem tudom??!!

    VálaszTörlés
  3. Szia Gabi! :) A ricinus olajat száraz hajra viszed fel, ugye? :)

    VálaszTörlés
  4. Jaaaj nagyon nagyon nagyon köszi h ezt felraktad. !!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  5. sziasztok, csak annyit szeretnek hozzatenni, hogy a ricinusolaj egy ricinus nevu afrikai noveny magjabol sajtolt olaj, nem keverek, es igen, elfogyasztva kis mennyiseg (egy evokanal) is hashajto hatassal bir.

    VálaszTörlés